”Morgondagens industriarbetsplats” skapar vi i vår produktion. På plats i Hillerstorp produceras buller och avskärmningslösningar samt höj -och sänkbara arbetsstationer. Våra erfarna konstruktörer utgår alltid från dina önskemål och förutsättningar för att sedan jobba fram den lösning som bäst passar dina behov. Fokus ligger på att förbättra och höja produktiviteten samtidigt som arbetsmiljön blir bättre och stress samt arbetsskador minskar.

I vår produktion tillverkas både standard och speciallösningar. Kombinationen av vår expertis, erfarenhet och produkter av högsta kvalitet ger dig det bästa resultatet.

Vi är även specialiserade på sammanfogning (MIG/MAG, punktsvets, CNC-bockning och montering). Där jobbar vi med framför allt tråd, tunnplåt och rör.

Som tillverkare strävar vi hela tiden efter att möta kundens krav på innovativa lösningar, konkurrenskraftiga priser och snabba leveranstider.

Vid förfrågningar har vi via våra olika egenägda produktionsfaciliteter möjlighet att välja mellan tillverkning lokalt eller i Fjärran Östern, allt för att hitta den optimala lösningen för din produkt och dig som kund.

Se även vårt standardsortiment av produkter för butiksexponering.

 

Spara

Nyhetsbrev

Här hittar du de senaste nyhetsbreven ifrån ELKA i Hillers...

Trådbockning

Välkomna med din förfrågan på tråddetaljer. Vi bockar t...

Sortiment

Nedan finner ni ett urval av våra standardprodukter som lag...

Kontakta

Elka Produkter AB Adress: Industrigatan 330 33 Hillerstorp ...